Ödeme sistemleri

Aylık ziyaretler
615 113
Ücretsiz Kredi / Paralar Kodu
n/a

Yeni derilerin kaynağı – cs.deals ile kazanma veya bunları değiştirme

Bazı ciltler ve güçlü çekim görevleri için onları almak istiyorsanız, Steam envanter diğer sanal öğeler karşılığında hayallerinizdeki derileri almak için bu ticaret bot sitesini kullanın. Veya belki, medya sponsorlarından birçok görevi yerine getirecek ve derileri satın almak için para kazanacak kadar kendinize güveneceksiniz.

Cs.deals

Sitenin ana özelliği, botla derilerin alışverişini yapmaktır. Envanterinizdeki oyun öğelerini, ekranın sol tarafında gösterilen ve sağ tarafta listelenen bottaki kaplamaları göreceksiniz. Kurtulmak istediğiniz bir şey seçin ve aynı toplam tutarda ilginç şeyler seçin. Bu yolla, örneğin, çok sayıda ve ucuza ve ortak karşılığında nadir ve pahalı bir cilt elde edebilirsiniz.

Ciltler için para kazanmak için, üstteki menüden uygun bir bağa basın, ardından sponsorlardan birini ve ondan bir görev seçin. Bunu başarmanın koşullarını dikkatli bir şekilde okuyun – bazen bu gerçek para ödemeyi düzenli olarak içerir. Cilt değiştirirken ticaret teklifinize para kazanın.

Bu sitenin etki alanını Steaming takma adınıza ekleyin; bu görevlerin tamamlanmasından +% 10 kazanç elde etmekte ve takas sürecinde cildinizin değerine +% 2 oranında katkı sağlamaktadır. Platform cs.deals düzenli olarak hediye verir.

Üst menüdeki bağlantılardan ikisi reklamlar – satın alma / satma tuşları ve derileri – diğer web sitelerine yönlendiriyorlar.

Bu hizmetin 8 dilde sürümleri vardır.

Mevcut Oyunlar
Kullanılabilir ikramiye
Add CS.DEALS to your nickname and get +2% value
Genel Değerlendirme
İlgili Web Siteleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *