Ödeme sistemleri

Aylık ziyaretler
380 000
Ücretsiz Kredi / Paralar Kodu
Use top100-list for +5% to deposit

DatDrop Promosyon Kodu ve İnceleme

Ücretsiz Skins ve Promosyon Kodu

DatDrop’un yaptığı ilk temiz şey, promosyon kodlarını bir kereye mahsus olmak üzere sınırlandırmak değildir. Siteye her yatırdığınızda,% 5 daha fazla Digixid kodunu kullanabilirsiniz. Sitede saatlik, günlük ve haftalık hediye var, ancak yalnızca yakın zamanda para yatırdıysanız girebilirsiniz. Bazı insanlar depozito şartını beğenmeyebilir ancak aynı zamanda girerseniz kazanma şansınız çok daha yüksek olur. DatDrop’un günlük olarak ücretsiz olarak açabileceğiniz davaları vardır, ancak bunun için son zamanlarda para yatırmanız gerekir. Para yatırdığınızda günlük dava seviyeniz belli bir miktar artar ve her gün düşer. Dava seviyenizi 0’ın üzerinde tuttuğunuz sürece, bir davayı açabileceksiniz.

Mevcut Oyun Modları
DatDrop bir dava açma sitesidir ve ana noktadan uzağa dalmaya çalışmaz. Sadece temel dava açılmasından çok daha fazlasını sunacaklarını söyleyerek. Başlangıç ​​olarak, bir seferde 4 vakanın açılmasını sağlayan çoklu kasa açıklığı vardır. Özel davalara izin vermemekle birlikte, geniş bir önceden hazırlanmış vakayı seçtiler ve hatta Valve’ın davalarını yeniden yarattılar. Siteye yapılan asıl çekiliş vaka savaşları modudur. Herhangi bir sayıda vaka ile 2 ila 4 kişi arasında bir savaş oluşturabilirsiniz. Aynı davalardan 10’u veya 20 farklı dava olması önemli değil! Bütün açılışların sonunda en çok değer veren kişi bütün eşyaları alır. DatDrop açılışlar ve kullanmak için eğlenceli bir emote sistemi ile gitmek için güzel animasyonlar ve sesler vardır. Durumların dışında oldukça basit bir yükseltme özelliğine sahipler ancak ihtiyaç duydukları şeyi yapıyorlar ve iyi tasarlanmışlar.

Para Yatırma ve Para Çekme Seçenekleri
Para yatırma için iki seçeneğiniz var – G2A ve SkinPay. SkinPay kullanışlı olsa da, fiyatlarını her zaman iffy buldum, bu yüzden kullanmadan önce iki kez kontrol edin. DatDrop’tan çekilmek ilginçleşiyor. Sadece Ethereum’u geri çekebilirsiniz, ancak BitSkin’in kalıcı bir ETH para yatırma adresi oluşturma özelliği sayesinde paranızı oraya yatırabilir ve sonra istediğiniz herhangi bir CSGO veya başka bir arayüz satın alabilirsiniz. Böylece, DatDrop’tan kazandığınız derileri doğrudan çekemiyorsanız, aynı değerleri bir CSGO pazarına götürebilir ve tercih ederseniz aynı cildi veya farklı bir tane satın alabilirsiniz.

Güvenli ve Yasal mı?
Doğru sitede olduğunuzdan ve ne yaptığınızı bildiğinizden (SkinPay gibi şeyler konusunda) DatDrop ile sorun yaşamadığınız sürece. Bir süredir buralardalar ve oldukça büyük YouTubers’lar tarafından destekleniyorlar. DatDrop dolandırıcılık kullanıcıları hakkında çevrimiçi herhangi bir meşru gönderi bulamadım ve bildiğim kadarıyla büyük tartışmalara katılmadılar.

Kullanılabilir ikramiye
n/a
Genel Değerlendirme
İlgili Web Siteleri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *