Betalningssystem

Månadsvis besök
72 000
Kod för gratis krediter / mynt
100% bonus up to €200

LOOT.bet recension 2020 – Är Loot.bet legitim?

Loot.bet, som hanteras av Livestream Ltd och är baserat på Cypern, är en ny online-bookmaker som erbjuder spelare chansen att satsa på ett antal eSports-marknader. Plattformen har verkligen utformats med elektroniska spel fans i åtanke, med professionella eSports-evenemang som tar centrum. Under denna Loot.bet-granskning tyckte vi att företaget erbjuder en smidig spelupplevelse, i kombination med många detaljer om turneringarna och oddsen med bra värde. De har ett brett utbud av eSports att välja mellan, med nya spel som dyker upp hela tiden och ett bra urval av marknader. Till skillnad från många andra bookmakare erbjuder de spelarna chansen att fylla på sina konton med spelskinn och bitcoin-betalningar.loot bet review

LOOT.BET ESPORTS BETTINGÖVERSIKT

Loot.bet är en esportsfokuserad spelwebbplats med ett brett utbud av tillgängliga betalningsalternativ inklusive e-plånböcker och Bitcoin. Webbplatsen stöder ett enormt utbud av olika esports-titlar, även om de flesta matcher vi hittade var i Overwatch, World of Tanks och League of Legends. Förutom kontanter erbjuder webbplatsen också belöningar i spelet med en veckastege som erbjuder ”exceptionella CS: GO och Dota 2-artiklar.” Det är en lovande start, så hur håller Loot.bet upp?loot bet

Lyckligtvis blev vi imponerade av Loot.bet. Webbplatsen känns väl organiserad, och det är lätt att flyga från spel till spel tills du hittat vad du vill. Ett stort utbud av insättningsalternativ och starkt stöd avrundar en gedigen upplevelse av esportspel. Det finns några trevliga bonusar för nya spelare också; se till längre ner på sidan för att se dem!

BETTING LINES & IN-PLAY BETTING

Loot.bet stöder faktiskt tretton esports-titlar, från de stora namnen – Counter-Strike, League of Legends, Dota 2 – till mindre kända titlar som Smite, Vainglory och Crossfire. Det är en imponerande samling, avrundad av några av de större traditionella sporterna. Att välja ett spel är lika enkelt som att hitta sin logotyp på webbplatsens första sida.

Medan spel- och kartvinnare, och oddsoddsatsning är tillgängliga, finns det inga propositioner på webbplatsen än. Live-vadslagning stöds dock av inbäddade liveströmmar så att du inte behöver lämna webbplatsen för att ta handlingen.

ESPORTS VÄLKOMMENBJUDANDE – 200 € i extra insatser för att ta tag

Det finns en stor välkomstbonus på Loot.bet just nu. Det ser ut som att matcha alla nya kunders första insättningar med 100% upp till € 200, och det är upp till fyra gånger storleken på 22Bet esportsbonus. För att få detta avtal måste du ange LEAGUE-bonuskoden när du gör en insättning på € 5 eller mer med en av de tillåtna betalningsmetoderna. Härifrån måste du uppfylla 10x satsningsvillkoren genom att satsa på odds på 1,69 eller högre inom 30 dagar. T&C gäller, 18+.lootbet esports banner

BETALINGSMETODER – Många sätt att finansiera dina Loot.bet CSGO odds

Loot.bet underlättar ett brett utbud av betalningsmetoder som inkluderar alternativ som Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, EcoPayz och Qiwi. Du kan också göra insättningar via SkinPay eller med en cryptocurrency. Vår Loot.bet-granskning fann att du inte kommer att debiteras för att göra uttag, men du kan inte ta ut mer än € 10.000 varje månad.

Bitcoin
visum
Mastercard
Skrill
Neteller
Diners Club
Sofort Banking
idealisk
Yandex
Przelewy24
ePay.bg
poli
Trustly
Qiwi plånbok
nordea

Loot.Bet Mobile Functionality

Vid denna översyn finns det ingen fristående app för Loot.bet. Det bör dock inte avskräcka dig från att logga in på ditt konto via din mobila enhet eller surfplatta. Det beror på att utvecklarna bakom webbplatsen tillbringade en allvarlig tid på att utforma en av de mer funktionella och banbrytande mobila eSports bettingwebbplatserna i nisch idag.

Det ser ut precis som skrivbordswebbplatsen men bara kondenserad på ett sätt som gör det så enkelt att klicka och bläddra igenom olika matchningar och linjer, liksom att enkelt spela upp live-satsningar på dina favorit-eSports med lätthet. Jag upplevde inte mycket fördröjning vilket är ett stort plus och jag kunde sätta in, satsa och kolla min transaktionshistorik direkt från deras mobilkonto-backend.

Loot.bet mobil ser bra ut oavsett hur du placerar din smartphone eller surfplatta, men om jag hade en preferens skulle den troligtvis vända på sin sida i porträttläge. Det laddar raderna lite tydligare och du kan se mer av handlingen med resten av fastigheterna på din telefon. Detta är definitivt en av de smartare designade mobila eSports-sajterna som jag hittills har sett.

STÖD

Loot.bet har ett förvånansvärt robust supportnätverk för en esportsfokuserad webbplats med 24-timmars livechatsupport, en brittisk baserad telefonhotell (+ 44-20-3322-7299) bemannad mellan 08:00 och 17:00 och en e-postadress : [email protected]. För att få tillgång till live-support klickar du på det lilla vita ansiktet i skärmens nedre högra hörn.lootbet esports banner

SÄKERHET & ÅTGÄRDER

Loot.bet är licensierat av regeringen i Curacao, vilket gör dem till en helt laglig operation. De noterar också på sin webbplats att de överensstämmer med betalningskortsindustrins datasäkerhetsstandard, så dina personuppgifter bör vara i goda händer. Uttag finns tillgängliga på många olika betalningsmetoder, men kontokontroll krävs innan de behandlas.

LEGAL – Licensierat av regeringen i Curacao

Med en licens från Curacao-regeringen kan du inte satsa här från länder som Storbritannien, USA, Frankrike och Nederländerna. Men om du har turen att få tillgång till webbplatsen Loot.bet, bör du njuta av en god mängd kundskydd. Webbplatsen är PCI DSS-kompatibel för att skydda dina data och insättningar.

Slutsats

Loot.bet gjorde starkt poäng i vår recension. Inte bara hade de en anständig välkomstbonus, utan Loot.bet CSGO-oddsen var stora och detta sträcker sig till alla deras andra esports. Förhoppningsvis kommer Loot.bet att arbeta med sina licensieringar så att spelare överallt kan njuta av vad som är en mycket solid esportspelplattform.

Loot.bet påminner i sig själv om några andra eSports-spelwebbplatser som jag har granskat personligen tidigare, men bara på en estetisk nivå. Det ger ett elegant gränssnitt och blandas i coola färger och grafik för att verkligen ansluta en spelares uppmärksamhet precis när du landar på hemsidan. Jag tror att det är där jag skulle stoppa jämförelserna …

Detta är en av de coolaste webbplatserna jag någonsin har spelat på. Det erbjuder några fler eSports-alternativ än rivaler som GG.bet, men det erbjuder också traditionella sportmatchningar jag också kan satsa på! Du kan deponera med mer än ett dussin olika metoder, utbetala med lätthet och njuta av samma typ av säkerhet och säkerhet som de flesta andra ”stora namn” sportsbooks. Jag älskar deras linjer, deras live-spelgränssnitt och deras supportteam. Vad väntar du på?

Hämta ditt konto redan!

Spel tillgängliga
Tillgängliga bonusar
100% bonus up to €200
Helhetsbetyg
Relaterade webbplatser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *